Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

TO ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΠΛΟΓΚ


                        Ε.Ο.Σ-ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κεφαλλονιάς καλωσορίζει τα μέλη του στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση  orivatikoskefalonias.blogspot.com


Μετά από τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.  και δεδομένου ότι το αρχικό διαδικτυακό blog του Ορειβατικού Συλλόγου Κεφαλλονιάς: eoskefallonias (ΕΟΣ Κεφαλλονιάς), καταργήθηκε από τον  διαχειριστή και πρώην μέλος του Δ.Σ, ο Ορειβατικός Σύλλογος Κεφαλλονιάς θα συνεχίσει να επικοινωνεί μαζί σας,  μέσω του νέου ιστολογίου orivatikoskefalonias.blogspot.com και θα σας ενημερώνει για το σύνολο των δραστηριοτήτων του.


Καλούμε τα μέλη και κάθε ένα χωριστά που ενδιαφέρεται για το σύνολο των δραστηριοτήτων μας, να ενημερώνεται από το νέο blog του Συλλόγου.

Δεκτές συμμετοχές στις εξορμήσεις μας μελών, αλλά και μη μελών που επιθυμούν να μοιραστούν μαζί μας την αγάπη για την φύση, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα τηλέφωνα των αρχηγών στις ορειβατικές-πεζοπορικές διαδρομές που κάθε φορά θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το συγκεκριμένο είδος εκδρομής.


Η ορειβατική εξόρμηση κάθε φορά θα είναι συγκεκριμένης δυσκολίας, γεγονός για το οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ευχόμαστε σε όλους, παλιούς και νέους φίλους, υγεία, χαρά και πολλές βόλτες στα βουνά...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου